Souhrn všeho, co by měla dobrá vedoucí školní jídelny ovládat.
Vícedenní kurz
Hladký provoz školní jídelny vyžaduje od její vedoucí náročnou kombinaci celé řady znalostí. Musí být schopna dohlížet na hygienu a bezpečnost stravovacího provozu, celou školní jídelnu řídit, a to i personálně, dohlížet na kvalitu stravy a bezpečně ovládat legislativu pro stravovací provozy. Vyšlete svou vedoucí školní jídelny na kurz, kde získá užitečné návody a nástroje pro vysokou profesionalitu na této pozici.
Termín
1. seminář:
pátek, 12. 6. 2020
2. seminář:
pátek, 19. 6. 2020
3. seminář:
pátek, 26. 6. 2020
Benefity
prezenční studiumkazuistikysamostudiumcertifikát
Místo
Praha - Hotel Occidental****
Cena
12 900 Kč
Ceny jsou uvedeny bez DPH. Využijte automatickou 10% slevu pro naše stálé zákazníky. Nebo získejte každý 15% slevu v případě, že přihlásíte dva nebo více účastníků.