Cílem kurzu je upozornit na nejčastější problémy, se kterými se školní jídelny potýkají, a získat návody, jak je řešit.
Online
Vedoucí školní jídelny se denně dostává do složitých situací, které vyžadují znalosti legislativy, managementu, ekonomiky, personalistiky, kvality, zbožíznalství, výživy, bezpečnosti, hygieny a dalších oblastí. Na rozdíl od jiných provozů, kde je na každou oblast samostatný expert, musí to vedoucí jídelny obsáhnout v jedné osobě. Kurz vás navede, jak problematické situace včas rozpoznat, jak se v podobných situacích rychle zorientovat a jak je správně řešit.
Termín
1. blok:
pátek, 12. 3. 2021
| 09:00 - 14:00
2. blok:
pondělí, 29. 3. 2021
| 09:00 - 14:00
3. blok:
pátek, 16. 4. 2021
| 09:00 - 14:00
Nehodí se Vám termín? Budete moci využít nahrávku, kterou dostanete.
Benefity
online seminářekazuistikysamostudiumcertifikát
Místo
Online – přímý přenos u vás na monitoru
Cena
5 490 Kč
Ceny jsou uvedeny bez DPH. Využijte automatickou 10% slevu pro naše stálé zákazníky. Nebo získejte každý 15% slevu v případě, že přihlásíte dva nebo více účastníků.