Systém HACCP v praxi školních jídelen aktuálně (Proběhlo)
Seminář
Nejčastější pochybení v zavádění a aktualizaci HACCP ve školních jídelnách.
Každý stravovací provoz musí mít ze zákona zavedený systém HACCP. V praxi bohužel tato dokumentace často není aktuální nebo neodpovídá realitě daného provozu. Na semináři shrneme informace, jak vytvořit, zavést a udržovat funkční systém HACCP v konkrétních podmínkách vaší jídelny.
Termín
Čtvrtek, 7. 4. 2022 | 09:00 - 11:00
Nehodí se vám termín? Budete moci využít nahrávku, kterou dostanete.
Místo
Online – přímý přenos u vás na monitoru
Výhoda
Přihlášeným účastníkům nabízíme možnost předem zaslat své dotazy.
Využijte automatickou 10% slevu pro naše stálé zákazníky. Anebo získejte každý 15% slevu, pokud přihlásíte dva nebo více účastníků. Ceny jsou uvedeny bez DPH.
Detaily
Přednáší
Pokyny
Objednat
ZAMĚŘENÍ
Správně sestavený systém HACCP není přítěží, ale praktickým pomocníkem, který poskytuje jasný přehled o typu zařízení, o fungování jeho provozu, o možných rizicích i způsobech jejich prevence či eliminace. Na semináři se soustředíme na nejčastější chyby při zavádění a udržování systému HACCP. Účastnici získají informace, jak úspěšně provést aktualizaci nebo zjednodušení systému HACCP tak, aby odpovídal uplatňované praxi provozu.
KOHO OSLOVÍme
Online seminář Systém HACCP v praxi školních jídelen aktuálně je určen pracovníkům školních jídelen, kteří jsou za systém HACCP odpovědní. Osloví i pedagogické pracovníky, kteří v rámci vyučovaných předmětů přednáší problematiku bezpečnosti potravin.
PROGRAM
1. Postup zavádění systému HACCP
nejčastější nedostatky
aktualizace systému
zjednodušení systému v souladu s praxí
2. Nebezpečí z potravin
provedení analýzy nebezpečí
stanovení kritických bodů (CCP) a kontrolních bodů (CP)
vymezení systému sledování v kritických bodech
stanovení nápravných opatření
3. Ověřování systému
stanovení ověřovacích postupů
zavedení dokumentace
4. Diskuse nad vašimi dotazy DALŠÍ INFORMACE
Jako účastník online semináře certifikát o jeho absolvování, který můžete uvést ve svém CV – v části o absolvovaných kurzech a školeních. V ceně semináře je přednáška a podkladové materiály. Jednoduché technické pokyny, jak se připojit online k přímému přenosu této akce, obdržíte v předstihu od našeho zákaznického servisu.
Kdo pro vás přednáší
Ing. Lucie Janotová, Ph.D.
Lucie Janotová se již od střední školy zaměřila na studium v oblasti kvality a bezpečnosti potravin a hygieny v potravinářských provozech. Je předsedkyní Asociace společného stravování ČR a autorkou desítek článků, publikací, odborných příruček, knihy Bezpečnost potravin ve stravovacích provozech a elektronických kurzů Hygienické minimum ve stravovacích službách a HACCP – Jak mít v pořádku systém kritických bodů.
Online – přímý přenos u vás na monitoru
Přímý přenos tohoto programu můžete sledovat z pohodlí vaší kanceláře nebo z domova online. Bez nutnosti kamkoli dojíždět.
Technické pokyny pro připojení k přímému přenosu od nás v předstihu obdržíte.
Ke sledování budete potřebovat jakékoli zařízení připojené k internetu - počítač, tablet, mobil. V průběhu akce budete moci klást lektorovi otázky, které lektor zodpoví v diskusní části.
Poslech vám zajistí běžné reproduktory, použití sluchátek vám však poskytne větší komfort.
Nezbývá než slovy klasika popřát:
"Ostrý obraz a dobrý zvuk".
Litujeme, na tuto akci se již není možné objednat. V případě zájmu o nový termín, kontaktujte náš zákaznický servis.
Děkujeme.