Menu

Sestavování školních jídelníčků prakticky (Proběhlo)

Seminář

Jak sestavit zdravý a pestrý jídelníček a vyhovět všem zákonným požadavkům.

Otevřený seminář

Pro sestavování jídelníčku musí vedoucí školní jídelny vyhovět chutím a potřebám dětí i dospělých, doporučením nutričních specialistů i přísným požadavkům hygieny. Přitom je limitován/a vybavením kuchyně a přidělenými financemi. To jsou náročné a často protichůdné požadavky. Jak je skloubit a efektivně sestavit kvalitní jídelníček?

Termín
Čtvrtek, 4. 11. 2021 | 09:00 - 15:30
Místo
Brno – Hotel Avanti
Cena
2 400 Kč

Využijte automatickou 10% slevu pro naše stálé zákazníky. Anebo získejte každý 15% slevu, pokud přihlásíte dva nebo více účastníků. Ceny jsou uvedeny bez DPH.

Detaily Přednáší Místo Objednat

Litujeme, na tuto akci se již není možné objednat. V případě zájmu o nový termín, kontaktujte náš zákaznický servis.

Děkujeme.

Nahoru