Menu

Provoz školní jídelny v době pandemické (Proběhlo)

Seminář

Souhrn hygienických požadavků pro školní stravovací provozy i s ohledem na COVID-19.

Online

Přísná hygienická opatření v souvislosti s probíhající epidemií významně postihla i školní jídelny. Na semináři si ujasníte bezpečné postupy při přípravě pokrmů a zásady osobní a provozní hygieny v praxi. Zároveň porovnáme dopady hygienických opatření v souvislosti s výskytem koronaviru s běžnými standardy a zavedenou praxí.

Termín
15. 10. 2020 | 09:00 - 11:00
Místo
Online - přímý přenos u vás na monitoru
Cena
990 Kč

Ceny jsou uvedeny bez DPH. Využijte automatickou 10% slevu pro naše stálé zákazníky. Nebo získejte každý 15% slevu v případě, že přihlásíte dva nebo více účastníků.

 

V případě, že se vám nehodí termín, budete moci využít nahrávku, kterou obdržíte.

Detaily Přednáší Pokyny Objednat

Litujeme, na tuto akci se již není možné objednat. V případě zájmu o nový termín, kontaktujte náš zákaznický servis.

Děkujeme.

Nahoru