Menu

Kvalita ve školní jídelně není sci-fi

Seminář

Jak připravovat kvalitní jídla, která budou chutnat strávníkům a zároveň splňovat požadavky kladené legislativou.

Otevřený seminář

Nároky na kvalitu školní stravy se neustále zvyšují. Představy dětí – strávníků, rodičů a kuchařek o tom, co to kvalitní strava je, se však často rozcházejí. Projdeme jednotlivá hlediska kvality ve školním stravování a řekneme si, co je dáno legislativou a co jsou jen doporučení. Na praktických ukázkách si předvedeme, jak dodržet všechna pravidla a současně maximálně vyhovět strávníkům.

Termín
Čtvrtek, 1. 10. 2020
Místo
Praha - Hotel Occidental****
Cena
2 400 Kč

Ceny jsou uvedeny bez DPH. Využijte automatickou 10% slevu pro naše stálé zákazníky. Nebo získejte každý 15% slevu v případě, že přihlásíte dva nebo více účastníků.

Detaily Přednáší Místo Objednat

Litujeme, na tuto akci se již není možné objednat. V případě zájmu o nový termín, kontaktujte náš zákaznický servis.

Děkujeme.

Nahoru