Menu

Jak správně vypočítat spotřební koš – teorie a praxe

Seminář

Praktický návod na výpočet spotřebního koše, ve kterém žádná kontrola nenajde chybu.

Otevřený seminář

Spotřební koš je závazný legislativní nástroj pro pravidelné měsíční hodnocení kvality školní stravy. Jeho používání provází řada nejasností a přitom je pravidelně sledován kontrolními orgány. Seznamte se s kritickými místy výpočtu spotřebního koše a s pravidly, podle kterých se jednotlivé potraviny zařazují do jeho skupin.

Termín
Čtvrtek, 14. 1. 2021
Místo
Praha - Hotel Occidental****
Cena
1 900 Kč

Ceny jsou uvedeny bez DPH. Využijte automatickou 10% slevu pro naše stálé zákazníky. Nebo získejte každý 15% slevu v případě, že přihlásíte dva nebo více účastníků.

Detaily Přednáší Místo Objednat

Litujeme, na tuto akci se již není možné objednat. V případě zájmu o nový termín, kontaktujte náš zákaznický servis.

Děkujeme.

Nahoru