Menu

Hygiena ve školní jídelně v době pandemické (Proběhlo)

Seminář

Souhrn hygienických požadavků pro školní stravovací provozy i s ohledem na COVID-19.

Online

Školní jídelny procházejí v rámci COVID-19 opakovanými odstávkami provozu. Pokaždé, když je provoz znovu obnoven, je potřeba zrevidovat a přenastavit veškerá hygienická opatření. Na semináři si ujasníte bezpečné postupy při přípravě pokrmů a zásady osobní a provozní hygieny v praxi. Zároveň porovnáme dopady hygienických opatření v souvislosti s výskytem koronaviru s běžnými standardy a zavedenou praxí.

Termín
Úterý, 16. 2. 2021 | 10:00 - 12:00
Místo
Online – přímý přenos u vás na monitoru
Cena
990 Kč

Ceny jsou uvedeny bez DPH. Využijte automatickou 10% slevu pro naše stálé zákazníky. Nebo získejte každý 15% slevu v případě, že přihlásíte dva nebo více účastníků.

V případě, že se vám nehodí termín, budete moci využít nahrávku, kterou obdržíte.

Detaily Přednáší Pokyny Objednat

Litujeme, na tuto akci se již není možné objednat. V případě zájmu o nový termín, kontaktujte náš zákaznický servis.

Děkujeme.

Nahoru