Správná výrobní praxe ve školní jídelně (Proběhlo)
Seminář
Zásady bezpečného zacházení s potravinami od jejich příjmu přes skladování až po výdej pokrmu.
Online
Hlavní povinností každé školní jídelny je zajistit pro strávníky nejen chutné, ale zejména zdravotně nezávadné pokrmy. Při jejich přípravě je tak nutné dodržovat pravidla výrobní praxe, a to po celou dobu manipulace s potravinami – od okamžiku příjmu základních surovin až po výdej hotového pokrmu strávníkovi. Na semináři přehledně shrneme zásady správné výrobní praxe s poukazem na časté chyby či nedostatky.
Termín
Úterý, 15. 4. 2025 | 09:00 - 11:00
Nehodí se vám termín? Budete moci během 14 dnů využít nahrávku.
Místo
Online – přímý přenos u vás na monitoru
Cena
1 790 Kč
Využijte automatickou 10% slevu pro naše stálé zákazníky. Nebo získejte každý 15% slevu v případě, že přihlásíte dva nebo více účastníků. Ceny jsou uvedeny bez DPH.