Menu

Sestavování školních jídelníčků prakticky (Proběhlo)

Seminář

Jak sestavit zdravý a pestrý jídelníček a vyhovět všem zákonným požadavkům.

Online

Pro sestavování jídelníčku musí vedoucí školní jídelny vyhovět chutím a potřebám dětí i dospělých, doporučením nutričních specialistů i přísným požadavkům hygieny. Přitom je limitován/a vybavením kuchyně a přidělenými financemi. To jsou náročné a často protichůdné požadavky. Jak je skloubit a efektivně sestavit kvalitní jídelníček?

Termín
1. blok:středa, 30. 10. 2024 | 09:00 - 11:00
2. blok:středa, 30. 10. 2024 | 12:00 - 14:00

Nehodí se vám termín? Budete moci během 14 dnů využít nahrávku.

Místo
Online – přímý přenos u vás na monitoru
Cena
2 290 Kč

Využijte automatickou 10% slevu pro naše stálé zákazníky. Nebo získejte každý 15% slevu v případě, že přihlásíte dva nebo více účastníků. Ceny jsou uvedeny bez DPH. 

Detaily Přednáší Pokyny Objednat

Litujeme, na tuto akci se již není možné objednat. V případě zájmu o nový termín, kontaktujte náš zákaznický servis.

Děkujeme.

Nahoru