Nakládání s odpady ve školní jídelně aktuálně
Seminář
Jak správně třídit a likvidovat odpady ve školní jídelně v souladu s platnou legislativou.
Nakládání s odpady ve školní jídelně se řídí zákonem o odpadech č. 541/2020 Sb. Na semináři shrneme povinnosti, které z tohoto zákona vyplývají. Zaměříme se na to, jak správně likvidovat zbytky jídel a další odpady ve školní jídelně. Připomeneme si hygienické aspekty nakládání s odpady a poskytneme praktická doporučení pro personál školních jídelen.
Termín
Úterý, 14. 10. 2025 | 08:30 - 10:30
Nehodí se vám termín? Budete moci během 14 dnů využít nahrávku.
Místo
Online – přímý přenos u vás na monitoru
Využijte automatickou 10% slevu pro naše stálé zákazníky. Nebo získejte každý 15% slevu v případě, že přihlásíte dva nebo více účastníků. Ceny jsou uvedeny bez DPH.
Detaily
Přednáší
Pokyny
Objednat
ZAMĚŘENÍ
Téměř při každé činnosti ve stravovacím provozu vznikají odpady. Ty je potřeba v první řadě správně identifikovat a roztřídit a následně i zlikvidovat. Znáte a plníte řádně povinnosti původce odpadů ?
Seznámíme vás s problematikou odpadů ve stravovacích provozech. Shrneme aktuální požadavky v souvislosti s vedením evidence odpadů. Dozvíte se, jak nakládat s odpadem před jeho vyhozením, jak správně likvidovat zbytky jídel a mnoho dalších informací.
KOHO OSLOVÍme
Online seminář Nakládání s odpady ve školní jídelně aktuálně je určen vedoucím školních stravovacích provozů a jejich zástupcům.
PROGRAM
Praktické shrnutí legislativy
Povinnosti při nakládání s odpady
Povinnosti původce odpadů
Hygienické aspekty nakládání s odpady
Praktické nakládání s odpady ve stravovacích provozech
Diskuse nad vašimi dotazy
DALŠÍ INFORMACE
Jako účastník online semináře získáte certifikát o jeho absolvování, který můžete uvést ve svém CV – v části o absolvovaných kurzech a školeních. V ceně semináře je přednáška a podkladové materiály. Jednoduché technické pokyny, jak se připojit online k přímému přenosu této akce, obdržíte v předstihu od našeho zákaznického servisu.
Kdo pro vás přednáší
Ing. Lucie Janotová, Ph.D.
Lucie Janotová se již od střední školy zaměřila na studium v oblasti kvality a bezpečnosti potravin a hygieny v potravinářských provozech. Je předsedkyní Asociace společného stravování ČR a autorkou desítek článků, publikací, odborných příruček, knihy Bezpečnost potravin ve stravovacích provozech a elektronických kurzů Hygienické minimum ve stravovacích službách a HACCP – Jak mít v pořádku systém kritických bodů.
Online – přímý přenos u vás na monitoru
Přímý přenos tohoto programu můžete sledovat z pohodlí vaší kanceláře nebo z domova online. Bez nutnosti kamkoli dojíždět.
Technické pokyny pro připojení k přímému přenosu od nás v předstihu obdržíte.
Ke sledování budete potřebovat jakékoli zařízení připojené k internetu - počítač, tablet, mobil. V průběhu akce budete moci klást lektorovi otázky, které lektor zodpoví v diskusní části.
Poslech vám zajistí běžné reproduktory, použití sluchátek vám však poskytne větší komfort.
Nezbývá než slovy klasika popřát:
"Ostrý obraz a dobrý zvuk".
Objednávka
Online seminář: Nakládání s odpady ve školní jídelně aktuálně
Termín: Úterý, 14. 10. 2025 Online – přímý přenos u vás na monitoru
Litujeme, na tuto akci se již není možné objednat. V případě zájmu o nový termín, kontaktujte náš zákaznický servis.
Děkujeme.