Nejčastější účetní a ekonomické problémy spojené s provozem a účtováním školní jídelny a jejich řešení.
Online
Účtování školní jídelny přináší účetním a ekonomům škol řadu praktických výzev: od tvorby cenové kalkulace, práce s finanční normou až po účtování dotací a grantů. Každá oblast vyžaduje znalost aktuálních legislativních i účetních předpisů a zároveň zkušenost s organizačními specifiky stravovacího provozu. Na semináři projdeme typická riziková místa, nabídneme možnosti řešení složitějších situací a dostatečný prostor pro vaše konkrétní dotazy.
Termín
1. blok:
pátek, 17. 10. 2025
| 09:00 - 12:00
Nehodí se vám termín? Budete moci během 14 dnů využít nahrávku.
Místo
Online – přímý přenos u vás na monitoru
Výhoda
Přihlášeným účastníkům nabízíme možnost předem zaslat své dotazy.
Cena
2 190 Kč
Využijte automatickou 10% slevu pro naše stálé zákazníky. Nebo získejte každý 15% slevu v případě, že přihlásíte dva nebo více účastníků. Ceny jsou uvedeny bez DPH.