Jak připravovat polotovary ve školní jídelně (Proběhlo)
Seminář
Pravidla pro efektivní a bezpečnou přípravu polotovarů v prostředí školní jídelny.
Online
Ceny potravin vzrůstají a stravovací provozy se snaží o co nejhospodárnější využití potravin. Stále častěji se tak diskutuje možnost přípravy a následné využití polotovarů přímo ve školních jídelnách. Zásadní otázka přitom zní, zda je vůbec možné připravit polotovary formou zamrazování, když jídelna nevlastní šoker. Na semináři přehledně shrneme pravidla pro bezpečnou přípravu polotovarů v prostředí školní jídelny.
Termín
Úterý, 26. 11. 2024 | 09:00 - 11:00
Nehodí se vám termín? Budete moci během 14 dnů využít nahrávku.
Místo
Online – přímý přenos u vás na monitoru
Cena
1 390 Kč
Využijte automatickou 10% slevu pro naše stálé zákazníky. Nebo získejte každý 15% slevu v případě, že přihlásíte dva nebo více účastníků. Ceny jsou uvedeny bez DPH.