Menu

Vedení školní jídelny profesionálně

Kurz

Cílem kurzu je upozornit na nejčastější problémy, se kterými se školní jídelny potýkají, a získat návody, jak je řešit.

Vícedenní kurz

Vedoucí školní jídelny se denně dostává do složitých situací, které vyžadují znalosti legislativy, managementu, ekonomiky, personalistiky, kvality, zbožíznalství, výživy, bezpečnosti, hygieny a dalších oblastí. Na rozdíl od jiných provozů, kde je na každou oblast samostatný expert, musí to vedoucí jídelny obsáhnout v jedné osobě. Kurz vás navede, jak problematické situace včas rozpoznat, jak se v podobných situacích rychle zorientovat a jak je správně řešit.

Termín
1. seminář:pátek, 3. 12. 2021
2. seminář:pátek, 17. 12. 2021
3. seminář:pátek, 7. 1. 2022
Benefity
prezenční semináře kazuistiky samostudium certifikát
Místo
Praha - Hotel Occidental****
Cena
12 900 Kč
Sleva 15 %
10 965 Kč

Využijte slevu 15 % z ceny při včasném objednání do středy, 3. 11. Ceny jsou uvedeny bez DPH.

Detaily Přednáší Místo Objednat

Litujeme, na tuto akci se již není možné objednat. V případě zájmu o nový termín, kontaktujte náš zákaznický servis.

Děkujeme.

Nahoru